Υποψήφια Πολιτικής Επιτροπής – 10ο Συνέδριο

  • 0

Υποψήφια Πολιτικής Επιτροπής – 10ο Συνέδριο

Φίλες και φίλοι συμμαχητές,

Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου, να σηματοδοτήσει για όλους μας μια νέα αρχή, που τόσο έχουμε ανάγκη, σε προσωπικό και εθνικό επίπεδο. Ιδιαίτερα σήμερα -που η χώρα μας διέρχεται μια πολύπλευρη κρίση και που συνεχώς εντείνεται λόγω της αναποτελεσματικής διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ- τα μηνύματα των Άγιων Ημερών του Πάσχα, είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ.

fin_teliko

Αγαπητή συναγωνίστρια,

Αγαπητέ συναγωνιστή.

Ξεκινάμε με θετικό πρόσημο το 10ο Εθνικό Συνέδριο, για εσωκομματική ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό της Νέας Δημοκρατίας, για να κερδίσουμε εκ νέου την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Η μαζική συμμετοχή όλων μας στο 10ο Εθνικό Συνέδριο, είναι επιβεβλημένη και αναγκαία, για να στείλουμε τα μηνύματα της ενότητας, της ελπίδας και της ανάγκης άμεσης αλλαγής της κυβέρνησης.

Σε προσωπικό επίπεδο, η ιδεολογική ταυτότητα και πολιτική μου πορεία, είναι με τους περισσότερους από εσάς, κοινή.

Υπηρέτησα και υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις, από όπου μου ζητήθηκε, τη μεγάλη μας παράταξη.

Πίστευα και πιστεύω ακράδαντα, στην ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στη σημερινή χρονική συγκυρία που η χώρα κλυδωνίζεται από σοβαρά προβλήματα.

Πάλεψα και παλεύω για τις αξίες της παράταξής μας, από τη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου και της Γραμματέως του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, συμμετέχοντας έτσι στον αγώνα που ξεκίνησε ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αποφάσισα να ζητήσω τη ψήφο σας, τη ψήφο των συναδέλφων – συνέδρων για την εκλογή μου στην Πολιτική Επιτροπή, έχοντας σταθερή την πεποίθηση ότι στο νέο ξεκίνημα, η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ανθρώπους που αποδεδειγμένα μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν.

Στο 10ο Εθνικό Συνέδριό μας, βάζουμε τις βάσεις για μια νέα αρχή.

Ζητώ τη στήριξη σας, για να εκπροσωπήσω τις κοινές μας ιδέες, για μια νέα Νέα Δημοκρατία, χρήσιμη για την πατρίδα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,

Φωτεινή Βρύνα

Μέλος Π.Ε.

Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής

Δείτε την επιστολή μου εδώ.


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930